Over Vierdaagse Massages

Bij Vierdaagse Massages weten we dat de Vierdaagse lopen een ultieme inspanning vergt. We creëren een oase van rust waar je je kunt ontspannen, op adem kunt komen en kunt opladen voor de volgende startdag. We verzorgen een massage die we aan jouw wensen kunnen aanpassen - of je nu op zoek bent naar ontspannen spieren of naar een resultaatgerichte behandeling voor een specifiek gebied.

Pascal links:
Gediplomeerd Sportverzorger en masseur, 
B-licentie NESM 2017-4719, shiatsutherapeut & wellness- & stoelmasseur

Ooit gestart met opleidingen in Thaise massage en Shiatsu therapie. Ik kreeg algauw de smaak te pakken en heb de opleiding sportmassage en allerlei massage specialisatie cursussen gedaan. Ik heb toen zo'n 3 jaar gewerkt bij een grote sauna als masseur en heb nu alweer een tijd mijn eigen praktijk. Bij de vierdaagse help ik graag de wandelaars om met ontspannen benen en lichaam de volgende morgen weer aan de start te staan. 

Marieke rechtsboven:
Marieke Velthuis is opgeleid als oefentherapeute Cesar (houdings- en bewegingstherapeute), wellness-, stoelmasseur en NGS sportmasseur.  "Het is heel goed om je bewust te zijn van hoe je beweegt. Ongemerkt slijten er patronen in die (te) belastend zijn voor je lichaam. Als oefentherapeute heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het analyseren van beweegpatronen en kan ik inzicht geven in wat “gezond bewegen” is. Ik zie de unieke combinatie van stoelmassage en inzicht krijgen in je lichaam als een investering in je lichaam waardoor je soepel en pijnvrij kunt bewegen."

Debby rechtsonder: 
Gediplomeerd NGS sportverzorger en masseur licentienummer 458238 & wellness- en stoelmasseur

 Ik masseer bijna 2 jaar bij een grote sauna en ben inmiddels voor mezelf begonnen. Masseren tijdens de vierdaagse is heerlijk om te doen, mensen echt helpen met wat ze nodig hebben. En dan de fantastische sfeer er omheen, hier loop ik warm voor. 

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/